Интериор

Горещи тенденции за интериорен дизайн през зимата

Ако мислите за промени в интериора, то сега е моментът. Преди празниците и гостите отделете време, за да придадете на дома си нова визия на достъпна цена. За да получите страхотен нов интериор, следвайте най-новите горещи тенденции за интериорен дизайн през зимата.

Винтидж

Класическият привкус винаги е сигурен залог, а винтидж акцентите от 50-те години са изключително популярни. Няма да сгрешите ако заложите на светли и ярки цветове като червено, особено в кухнята. Смяната на няколко домакински уреда с ярко оцветени такива са страхотна идея. Няколко големи геометрични или цветно-отпечатани възглавници за хвърляне на дивана в дневната също ще дадат усещането за нюанс от 50-те години.

Черно и бяло – част от най-новите горещи тенденции за интериорен дизайн през зимата

Минималистите ще харесат монохромната тенденция, а онези ярки акценти по-горе могат да бъдат включени в черно-бялата тенденция. Рафтовете и осветителните тела ще придадат на дома ви елегантен външен вид. Поддържайте стила на черното и бялото с прости и всякакви цветни акценти. Те ще запазят монохромната атмосфера.

Хилядолетна розова

Неумиращото розово, което е и част от най-горещите тенденции за интериорен дизайн. При това не само за зимата. И скоро тази тенденция не се очертава да изчезне. Така че независимо дали ще е бебешко розово или „по-прашно“ розово, то трябва да присъства в интериора.

Богати цветове

Ако ярките цветове или пастелните розови цветове не са ваш стил този сезон, можете да се обърнете към дълбоки, богати цветове в елегантни тъкани като кадифе за величествено усещане. Изключително пигментирани цветове като бургундско, кралско синьо и изумрудено в изобилие са онези краски, които ще присъстват в домашния интериор тази зима. Дълбоко оцветените стени придават на помещението по-просторен вид, така че не се страхувайте да използвате някои от тези цветове по стените на дома си.

Ръчно изработени акценти

Не само винтидж мебелите, но и ръчно правените акценти са сред най-горещите тенденции за интериор у дома през зимата. Ръчно изработени кошници, керамика и плетени одеала дават топло очарование на всеки дом.

Снимки: Pinterest.com.