Декорация

Декорации с цветя за повече настроение у дома

Дните са топли и дълги, слънцето ни пренася на морския бряг или другаде… отлично време, което ни носи и повече настроение. Често в зависимост от сезоните се мени и настроението ни и това някак искаме да се отрази в домашния декор. Разбира се не е необходимо това да става с ремонт на всеки 3 месеца. Настроение у дома можем да внесем и с помощта на различни декорации. Лятното безвремие може да се настани в дневна, кухня, детска или спалня с картини, миди, домашен текстил, защо не и с декорации с цветя.

Повече настроение в дома с декорации с цветя

На първо място трябва да изберем коя стая искаме да преобразим. Може би най-удачният вариант е това да бъде дневната. Там има (в повечето случаи) лавици по стените, малки секциики, които можем да използваме за подложка. И щом се спираме на декорации с цветя, трябва да изберем какви точно ще са цветята. Вариант е да се подредят саксии на различните лавици. Самите саксии могат да се сменят според сезона.

Доста по-атрактивно ще бъде да подберете малки картини или снимки в рамки. Изберете на коя стена да ги поставите, разбира се преди това подберете какви да са цветята. Не на последно място и какви размери ще са рамките.

Интересен вариант е по стената да поставите декорации с цветя, но като малки букети. Ако това е стената зад дивана, усещането ще е страхотно – като сред цветна поляна.

Ако решите, че декорациите, са по-удачен вариант за друга стая, като детската или спалнята, подредбата на букети по стената е отличена идея. По средата на цветята може да се монтира и огледало. Всяка малка принцеса, а и не само малка, ще е изключително доволна.

За спалните помещения е добра идея и да се сложат рисувани цветя. На парчета плат, които са с еднакъв размер и без да са поръбени, могат да се нарисуват различни любими цветя. Самите картини да се закачат на стената.

С всякакви декорации можете да експериментирате. Не е необходимо да са големи предмети, малки и носещи настроение акценти.

Снимки: Pinterest.com.