Градина

Декорация на градината за любителите на крафт идеите

Здравейте! Мислите вече за декорация на градината, нали? Днес имам някои идеи за тази цел. При това става дума за идеи, които всеки може да направи сам. Когато планирате как да декорирате двора, трябва да планирате и бюджет за целта. Ако не искате да харчите твърде много за декорация на градината, то може да заложите именно на крафт идеите. Помислете къде какво искате да поставите в двора си, после прегледайте с какви вещи разполагате – касетки, стълби, столове… Помислете в какво може да превърнете тези неща. Днес имам предложения именно за това в какво може да трансформирате старите касетки, столове, стълби. Вижте ги.

Декорация на градината от дървени каси

Ако търсите супер евтин начин за декориране, то с лекота може да използвате стари дървени щайги с тази цел. Те са евтини, ако нямате от тях вкъщи, и лесни за работа. От друга страна те са страхотен начин да внесете лично очарование в градината си. С помощта на дървените каси може да превърнете всеки ъгъл в градината във фокусна точна. Всичко, което трябва да направите, е да сглобите една до друга няколко щайги. Може да използвате вертикално или хоризонтално пространство. След това добавете саксии, допълнителна декорация като фенери, градински фигурки и т. н.

Столове

Ако имате дървен стол, който събира прах някъде, можете да го използвате като част от цялата декорация на градината. Един стар стол може да се превърне в красив цветарник. Може да изрисувате стола, използвайте акрилна боя, спейове, ако можете да правите декупаж, то украсете стола с него. Върху декорирания стол подредете саксии с цветя. Ако има място, поставете и допълнителна украса.

Дървена стълба

Връщам се на стълбата, която без проблем може да се използва като декорация за сватби. Е, можете да я използвате и за декорация на градината. Подредете цветя и украси по тях. Направете рафтове и по тях сложете саксии. Придайте височина, подредете висящи растения.