Интериор

Есенен интериор у дома в няколко лесни стъпки

Вече е ноември, есента е тук и започваме да мислим дори за зимата. Зимните месеци определено се характеризират със сиви цветове, студ, мрак. Така че можем да помислим за разнообразяване на домашния интериор в красиви и топли есенни краски. Не е нужно да се правят радикални промени, достатъчно е да се освежат малки кътчета от дома, за да получите свеж есенен интериор.

Есенна приказка в красиви багри

Есента е сезон, който се възприема като жизнен преходен период – от топлите летни нощи към тихите зимни месеци. Сега е идеалният момент да поканим природата у дома си. Ако улучите един топъл есенен ден в парка, излезте на разходка, съберете малко шишарки, клонка с нестандартна форма и листа, много и цветни есенни листа. Аранжирайте ги във ваза или плато. Мигновено стаята ще се преобрази, а вълшебната есенна нотка ще разпръсне мека топлина и светлина.

За да създадете автентична релаксираща среда във вашия дом, комбинация от естествени материали – дърво и кожа, е изключително подходяща. Килими в топли цветове и луксозни, пухкави възглавнички ще бъдат завършек на интериора. Още една тенденция, която се завръща, са животинските кожи – поставете ги на кресло или на кухненски столове. Те ще „стоплят“ всяка мебел и ще бъдат неизменна част от декорацията през студените зимни месеци.

Есенен интериор с металически нюанси

Металическите нюанси спадат към групата цветове, подходящи за есенен интериор. Златистото е отличен избор, с помощта на който да създадете свеж есенен интериор у дома, при това и доста модерен. Помислете за рамка за картина или огледало, за масичка за кафе, вази… Или мислете по на едро, заложете на златисти нишки в тапетите, златисти лампи и аксесоари за спалнята, златиста баня… Всичко общо взето може да бъде допълнено към вече съществуващия интериор в дома ви и да донесе по-свеж вид, по-модерен и обновен вид на дома, независимо за коя стая става дума.

Снимки: Pinterest.com.