Направи си сам

Жива светлина у дома – само с крушка и боя

Всеки иска вкъщи да създаде атмосфера, да има красива интериорна схема, уют, модерна визия, настроение… Обикновено за тази цел в едно жилище помагат малките неща – аксесоарите като възглавнички, текстил, картини, декорации. Лампте в дома могат да са друг инструмент за постигането на атмосфера, цвят, усещане. Но не какви да е лампи, а рисувани, които да създадат жива светлина у дома. Подобни лампи можете сами да създадете и изрисувате както желаете вие. Лесно е.

Крушка и боя създават жива светлина

Звучи като лозунг, но е точно така. Имате нужда от крушка, боя и въображение, за да създадете подобни източници на свежо настроение в дома си. Въоръжете се с тях и се залавяйте за работа.

Ако сте по-сръчни и рисуването ви се отдава, то заложете на цели картини. В линка ТУК можете да видите как да нарисувате пейзаж – вие избирате дали е есенен, зимен, пролетен или летен. Дали да е по залез, морски или друг. А когато изрисуваната крушка бъде включена към електрическата схема на дома, той ще има невероятна атмосфера.

Ако пък не сте от най-добрите художници, то заложете на по-прости и лесни за изпълнение неща. Нуждаете се отново от поне една крушка, боя, четки и въображение. Оформете крушка на ивици или такава, на която да има по една пеперуда от всяка страна. Цветни петна, сложни форми, свещените Ин и Ян, та дори и континентите от планетата. Каквато и форма да изберете, определено ще получите истински жива светлина, разчупена и свежа, която да донесе доста настроение в дома ви.

Можете дори да сменяте крушките в дома си със смяната на сезона, по различни поводи и празници, при смяната на интериорните решения у дома или просто ей така. Или пък във всяка спалня и отделна стая може да направите тематични светлини. Само трябва да не спирате да рисувате светещи творби…

Снимки: Pinterest.com.