Интериор

Играта на LEGO се превръща в интериорен дизайн

Кое дете не обича да играе с LEGO? Въпросът е реторичен, разбира се. Тази любима игра различни фирми за мебели претворяват в обзавеждане за дома. И всъщност играта на LEGO се превръща в интериорен дизайн. Най-често в детската стая. Има и спални или дивани и различни шкафове, които отлично пасват в спалнята, дневната или кухнята.

Играта на LEGO в детската стая

Съвсем спокойно вече, без да се правят мебели по поръчка, могат да се намери обзавееждане за детска стая с LEGO визия.

Освен визуално красивият си дизайн, мебелите се открояват и със своята функционалност, като предлагат много и различни места за съхранение на предмети. А всички знаем – в една детска стая мястото никога не стига.

Интересно е как шкафовете, чекмеджетата и нишите са вградени в креативните дървени мебели, така че да не изпъкват значително. Но да са там, когато ви потрябват. Това е възможно, благодарение на различните по размер и цвят LEGO блокчета, които освен като декорация, служат и като вратички, дръжки и др.

Мебелите са наистина интересни, а освен това биха приповдигнали духа на децата ни, чрез добавяне на закачлива и подтикваща към игри атмосфера, благодарение на своя цветен и раздвижен дизайн.

LEGO и извън детската стая

LEGO мебелите ще внесат също толкова свежест и в другите стаи на дома. Така например краката на масата в трапезарията могат да бъдат LEGO елементи. Паралелно да са и шкафчета, защото пространството не е достатъчно не само в детската стая.

Бели плотове в кухнята и цветни LEGO шкафчета под плотовете. Или цветни столове при масата за хранене… Всичко това напомня за играта на LEGO, но в кухнята.

Нощните шкафчета в спалнята  или други различни и цветни LEGO елементи могат да продължат темата в интериора. Та дори това са малки конструкторни тухлични около огледалото или стъпалата пред банята, кухнята или друга стая.

Снимки: Pinterest.com.