Полезна информация

Каква е цената на готов проект?

На първо място,  цената на готов проект е  доста по- ниска от  тази  на индивидуален.

  Спестява време  и внася яснота в комуникацията Ви с архитекта.

Защото  стъпване на нещо готово, което може  да промените и адаптирате  към  Вашите  желания и потребности. Не започвате от А-Б и не срещате трудности  в опити да обясните, какво  Ви е необходимо.

Цената  е посочена  към всеки от представените  готови проекти.

Запознавайки се с  Вашия  имот,  нашия екип ще прецени, възможно ли е пълно приложение  на  готовия проект във  Вашия конкретен случай, защото това зависи от различни фактори, свързани със специфики и местонахождение на  терена.

Ако се налагат или изискват от Вас  промени  в готовия  проект, те се съгласуват и  договарят предварително.

Така посочената цена  включва цялата  необходима проектна документация за получаване на Разрешение за строеж, както и  триизмерни визуализации на сградата, за да придобиете  максимално точна представа, как би изглеждал Вашия нов дом.

При желание  можем да разработим  за Вас  индивидуален интериорен проект, която услуга  се заплаща допълнително и варира в зависимост от сложността и  предпочитанията на клиента. Средната цена е от 8 до 16лв. на квадратен метър.

В общия случай схемата на  плащане е: 30% от сумата се заплаща авансово при започване на работата по документацията, 20% при адаптиране  на част архитектура  към особеностите на Вашия терен  и 50%  при предаване на  цялата проектна  документация.

Виж също Какво представлява и  съдържа готовия проект? и  Как да закупя готов проект?