Интериор

Пещерни идеи за офис с отношение

Хрумванията тип пещерни идеи могат да превърнат недостатъчно използваните пространства в специални скривалища. Скривалища, които не са закътани в дъното на градината. А такива, които можете да посетите и в които можете да се уедините и в центъра на къщата, например. Стаята, която избирате за ваша пещера, ще зависи от това как искате да използвате пространството. Тоест искате офис, библиотека или стая с развлечения? Или всичко на куп?

Пещерни идеи за удобен и скрит офис у дома

Щом сте решили да си направите подобна офис пещера у дома, оставете се функцията на пространството да ви насочи в избора на мебели. Т. нар. пещерни идеи могат да ви насочат към интересни мебели. И ще получите едно доста интересно, удобно и стилно офис пространство. Така например за вашата офис пещера може да потърсите традиционно джентълменско бюро и стол, библиотека за съхранение на папки и документи и осветление. Обърнете внимание на модерното място за сядане или библиотеката. Създайте пространство за четене с класическо крило и стандартна лампа. Или създайте модерно дизайнерско място с висящи лампи за загадъчно осветление на задачите. Няколко нахвърляни пещерни идеи и вече имаме стилен офис, който може да се използва и скривалище за релакс.

Ако търсите по-мъжко излъчване на офис пещерата, заложете на тъмни нюанси и богати естествени материали. Потърсете вдъхновение с модерни олекотени бюра и места за сядане, чисти организирани лавици и библиотеки и декоративни произведения на изкуството.

Може да постъпите и по-класически като заложите на масивното дърво. Подредете офис пещерата с дървено бюро, стол и библиотека. Съчетайте дървото с метал – части по стола, части по библиотеката, лампа. Най-вече се наслаждавайте на свободата да създадете външен вид и усещане на стаята, която е напълно различна от останалата част от дома ви.

Нещо, което не трябва да забравяте е, че бюрото трябва да е разположено срещу прозореца, за да си осигурите максимални количества естествена светлина.

Снимка: Paul Raeside

Снимка: Paul Raeside

Снимка: Polly Eltes

Снимка: Emma Lee