Интериор

Тенденции в интериора за 2019 година

В края на 2018 година сме. Дизайнерите отдавна са се задълбали по темата кои ще са актуалните тенденции в интериора за 2019-та. Хората, на които им предстои ремонт обаче, сега се замислят за тенденциите. А те всяка година се променят в отговор на човешката потребност от нови и уникални предложения. Така че днес реших да ви представя пет от интериорните трендове за идната година.

Тенденции в интериора 2019 – модерен дизайн и антични мебели

Античните мебели винаги са заемали специално място в дизайна на интериора. Комбинацията им с мебели с модерен дизайн води до фантастични резултати. Това е и една от тенденциите, която ще завладее жилищата през 2019 година.

Естествена дървесина

Показвала съм идеи за интериор с греди на показ. Доста подходящ дизайн за кухнята, който ще е актуален и през 2019 година. Така че покажете гредите на тавана, поставете кухненски шкафове от естествена дървесина.

Мултифункционални мебели

Урбанизацията завладява все по-големи територии, което се отразява на размерите на жилищата. През 2019-та хората ще се борят за повече пространство у дома, а мултифункционалните мебели са едно от най-добрите решения, за да го постигнат.

Италианците са майстори в създаването на конвертируеми мебели, служещи за много цели. Те са създали рафтове, които лесно се трансформират в маси за хранене. Диванът може да се превърне в двуетажно легло и бюро, което заема много малко пространство.

Има и много други пнредложения на пазара, които биха могли да представляват интерес за собствениците на малки жилища.

Комбинацията червено и лилаво

Цветовете внасят живот във всеки интериор. Добрият избор на цвят създава топлина и комфорт, особено през сезоните, когато прекарваме по-голямата част от времето си на закрито. Според водещи дизайнери комбинацията от червено и лилаво ще е част от водещите тенденции в интериора за 2019-та.

Разчупен и отворен план

Отвореният план също е актуален прийом за добавяне на функции в по-малките помещения. Е и тази тенденция се запазва, но с малко подбрение – разчупена визия.