Интериор

Фламинго визия у дома – свежест и екзотика

Обикновено при смяната на сезоните ни се приисква да променим нещо в домашния интериор. С настъпването на пролетта и лятото ни се искат вкъщи да има повече свежест, повече цветове и настроение. Но тук идва моментът с инвестицията в ремонт. Доста средства, нерви, време, майстори… Има обаче начини и за по-малко освежаващи намеси, които да донесат нов вид на дома ни. Различни покривки, завеси, калъфки. Ако подберем правилните, то ще имаме нова интериорна схема, която ще обнови жилището ни. Идеална фигура тук е тази на красивото и екзотично фламинго. Поканете го в дома си и придайте екзотичен вид на жилището си.

Фламинго визия за дома в няколко лесни стъпки

Тази година изключително актуален принт върху дрехи, аксесоари и какво ли още не, е този с фламинго. Няма да сгрешите, ако заложите и вие на фламинго визия за дома си. Особено ако цветовата схема в дома ви е бяла, светла или неутрална. Розовото фламинго ще пасне идеално на тези цветове, независимо дали са в дневната, спалнята или банята.

Започвам с банята. Често това помещение е в светли тонове. Там с лекота може да обновите интериора, ако използвате завеса за баня с принт фламинго. Отделете душа или ваната с подобна завеса. Ще имате екзотично време за душ.

Спалнята или дневната. Това са двете стаи, които лесно може да преобразите с помощта само на малко текстил. Заложете на мекия и приятен памук. Изберете калъфки за възглавнички. Поставете възглавниците с фламинго върху дивана в дневната или върху леглото в спалнята. Може да използвате завеси или дори покривки за масичката за кафе. Защо не и салфетки? Може да заложите и на фототапет. Определено ще донесе доста екзотика в стаята, в която ще го поставите.

Ето как само с покупката на няколко неща може да преобразите дома си, да имате екзотично и красиво жилище.

Снимки: Facebook.com.