Баня

Безкраен релакс в луксозната баня

Да се потопим в дълбока и овална вана след дълъг и уморителен ден… Да се насладим на изискани дървени подови настилки или красиви флорални тапети по стените на банята докато сме във ваната… Това обикновено може да се случи в хотелска баня, не и у дома. Вкъщи обикновено банята е доста по-малка и съвсем не така луксозна. Но Това може да се промени. Ако ви предстои освежаване на дома, може да планирате малко повече лукс за банята и да се осигурите безкраен релакс по време на вана или душ.

Концепции за луксозната баня

Съвременните схеми за луксозната баня включват тъмни цветове, скъпи материали и най-вече свободни мебели в банята. Съчетанието на богати цветове с медна вана и дървени подови настилки създава усещането за тузарска баня с безкраен релакс. Това е „класическо“ съчетание на луксозна баня, което никога няма да излезе от мода.

Добавете свободно стояща вана, малка масичка, шарени паравани… Смели решения, които ще гарантират по-луксозния вид на банята.

Турската баня предлага безкраен релакс

Наистина е така. И заради това може да заложите на елементи от турската баня в интериора на вашата луксозна баня. Помислете за облицовката на стените и на пода, нека носи турска или ориенталска орнаментика. А ваната и мивките нека бъдат семпли и бели.

Тропическо докосване

Потопете се в екзотиката на тропическите пътувания докато взимате вана. Осигурете си подобно изживяванена безкраен релакс като решите една от стените с тропически растения, останалите осавете бели. Добавете и червена вана за WOW-ефект.

Винтидж баня с повече лукс

Винтидж визията не само за баня, но и за всяка една стая от дома е изключително актуална. Няма да сгрешите, ако заложите на винтидж излъчване в банята. Класическа комбинация е бяло и синьо, но за повече лукс могат да се добавят орнаменти по стените. Нека ваната е свободно стояща, а смесителите – изискани.

Класическо вдъхновение

Нещо, което винаги ще е актуално – класическото вдъхновение. Смесица от тъмни настилки и облицовки – тюркоазено, зелено и златно, с бели мебели. А върху мраморната бяла маса стои истинска класика – малък бюст.