Дневна

Впечатляваща огледална стена в дневната

Един от начините да украсите обикновените стени във вашия дом е с огледала. И определено не говорим за просто кръгло огледало. Говорим за впечатляващи огледални декорации или огледална стена, които ще придадат стил на дома ви. Такива декорации са чудесни за създаване на акцент на някоя от стените в дневната.

Огледална стена в дневната – подходяща за малки и големи стаи

Огледалата са перфектни декорации както за малки, така и за големи пространства. Тъй като могат да запълнят зоната със светлина и по този начин да изглеждат по-големи. Те могат да разпространяват естествената светлина в ъглите, да я разпространяват през цялото пространство през деня. Могат да разпространяват и светлината от изкуствени източници през нощта. И когато са с впечатляващ дизайн, те лесно могат да станат фокусна точка на стаята.

Както можете да забележите, като говорим за огледална стена съвсем не става дума буквално да облепите цяла една стена в огледално покритие. Декорациите от огледала могат да бъдат много гъвкави. Те могат да бъдат намерени във всички възможни форми, могат да бъдат с 3D дизайн или могат да бъдат с някои уникални рамки. Стената, на която решите да окачите такива декорации, ще се превърне в акцент в дневната ви. Това всъщност трябва да е стената срещу прозорец или колона зад висящ полилей, така че да може да отразява светлината.

Огледалата могат да се впишат във всеки тип интериор. И още един плюс – могат да вървят добре с всяка цветова схема. Тези качества ги правят едно от най-популярните решения за стенни декорации. Светлината, която разпространяват през стаята, е допълнителна полза. Това ги прави задължителни за малки пространства. Освен това се съчетават страхотно и с камини, независимо традиционни или био камини.

Вижте и нашите предложения за огледална стена в дневната в галерията и изберете вдъхновяващи идеи за дома си:

Снимки: jenniferworts.com, decolover.net, suzannkletzien.com, lartdevivreonline.com, wowgolder.com, diynetwork.com, flodeau.com, remducvinh.com.