Интериор

Сиво в спалнята – идеи за модерна визия

Независимо дали предпочитате съвременни или традиционни визии за спалнята, няма да сгрешите ако заложите на сивия цвят. Сивото се превръща в новото черно. Сиво в спалнята – цветът за всеки, при това не само за спалнята, но и за цялата къща, когато става дума за декор.

Нюанси сиво в спалнята

Когато обмисляте своята интериорна схема, трябва да помислите за нюансите на сивото, които искате да използвате. Ако предпочитате модерна спалня, може да използвате по-тъмни нюанси. Докато, ако заложите по-традиционна визия, ще ви трябват съчетания с розово или синьо, за да овладеете сивото. Едно от невероятните предимства на сивия цвят е неговата гъвкавост – изглежда страхотно във всеки стил и в различни цветови комбинации.

Може да постигнете WOW ефект без да използвате и много нюанси сиво, въпреки това ще имате светла стая. Използвайте по-светъл нюанс сиво за стените, помислете къде да поставите огледало. То ще отразява слънчевите лъчи и ще осветява стаята. Перфектно.

Добавете акцент

Не зачерквайте ярките цветове. Комбинирайте си със сивото. Ще получите ултра модерна спалня. Сивото, стана ясно, се комбинира страхотно с почти всичко. Заложете на зелено, синьо, розово. Нека са контрастни като наситеност. Може да изберете зелен диван, сини чаршафи или розови лампи. Подчертайте с ярък цвят схемата за сиво в спалнята.

Ако сте фенове на рустик излъчването, няма да сгрешите ако заложите на сивото. И тук работи отлично. Сиво в спалнята не означава лъскави мебели. Заложете на меки нюанси и цветове за леглото, изберете винтидж бели мебели. Върху леглото може да подредите бледо розови малки възглавнички. Лекота и спокойствие.

Като в хотел

Сиво в спалнята не означава и прекалено селски минимализъм. Ако обичате да пътувате, може да пресъздадете хотелския шик в домашната спалня. Така например може да изберете легло с тапицирани табла, изберете черно-бели правоъгълници. Заложете на меки тапети и красиви завеси. Ще се почувствате наистина като в хотелска стая.